Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Μεγαρέων δια των Τοπικών Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου, διοργανώνει τον 2ο Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07 Μαΐου 2017 & ώρα: 10:00 π.µ., και όπου θα λάβουν χώρα διαδρομές των 9,0 χλµ (Λιμάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου) & των 18,0 χλµ (Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιμάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου).

Να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο και προστατευόμενο υγροβιότοπο – περιφερειακό πάρκο του Βουρκαρίου Μεγάρων.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται γνωστό προς τους συνδημότες μας ότι με την υπ’ αριθμ. 21/2017 ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από την συμβολή του δρόμου Περάματος Μεγάρων με τον δρόμο Βουρκαρίου-Λάκκας έως και το παρκινγκ της Πάχης Μεγάρων, την Κυριακή 07 Μαϊου 2017 κατά τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης (09.30 – 12.00) π.μ. , µε γνώμονα την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διαδρομή για τους δρομείς που θα συμμετάσχουν.

Αρμόδιο για την τήρηση των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται το Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων – στην εδαφική αρμοδιότητα του οποίου θα διεξαχθεί ο αγώνας – και το οποίο έχει ενημερωθεί σχετικά.