Οργανωτικές -Τεχνικές πληροφορίες

  • Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όσοι συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους.
  • Κατηγορίες Αγώνα: Ανδρών-Γυναικών
  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, που προβλέπουν σταθμούς αναψυκτικών, νερού και ιατρική μέριμνα.
  • Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
  • Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά με RFID chip (Dag Timing System).
  • Διάρκεια αγώνα για την αναγνώριση του χρόνου 2 ώρες και 30 λεπτά.
  • Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων θα μεριμνήσουν το τμήμα Τροχαίας Μεγάρων & το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας δια του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Μεγάρων.
  • Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν περισσότεροι από 50 εθελοντές, τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό.
  • Ολόκληρη η διαδρομή θα έχει σήμανση ανά χιλιόμετρο επάνω στο οδόστρωμα.

 

 

Παραλαβή Αριθμών

Η γραμματεία στην εκκίνηση των 9,0 χλμ. θα βρίσκεται στην είσοδο του Λιμανιού της Πάχης Μεγάρων (έμπροσθεν από το κανόνι του Π.Ν.), ενώ η γραμματεία στην εκκίνηση των 18,0 χλμ. στο Λιμάνι της Νέας Περάμου (χώρος εκκίνησης/τερματισμού), και θα είναι ανοιχτές για το μοίρασμα των αριθμών την Κυριακή 07/5 από τις 07.45 π.μ. έως τις 09.15 π.μ.

 

Σταθμοί Ανεφοδιασμού

Θα υπάρχουν τέσσερις (4) σταθμοί ελέγχου/ανεφοδιασμού ανά 3χλμ και προς τις δυο κατευθύνσεις, ως εξής: 3 χλμ, 6 χλμ, 9 χλμ και σε εκκίνηση/τερματισμό. Μπανάνες θα δοθούν στον τερματισμό – (1) σε κάθε αθλητή.

 

Μεταφορά δρομέων

Πούλμαν για την δωρεάν μεταφορά των αθλητών θα ξεκινήσουν την Κυριακή 7/5/2017 στις 08:30 από τo Λιμάνι της Πάχης Μεγάρων προς το Λιμάνι της Νέας Περάμου με επιστροφή μετά τις 12:30 από το Λιμάνι της Πάχης Μεγάρων στο Λιμάνι της Ν. Περάμου.

 

Ρούχα Αθλητών

Θα υπάρχει μέριμνα για τοποθέτηση σε ειδικό χώρο και στις δυο εκκινήσεις προς φύλαξη και θα παραληφθούν μετά τον τερματισμό του αγώνα στο Λιμάνι της Πάχης Μεγάρων.

 

Όριο Συμμετοχών

Ο αριθμός των συμμετοχών δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 800. Ως ανώτατο όριο στην διαδρομή των 9,0 χλμ. ορίζονται οι 400 συμμετοχές. Ως ανώτατο όριο στην διαδρομή των 18,0 χλμ. Ορίζονται οι 400 συμμετοχές. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να κλείσουν την ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχών σε περίπτωση που συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχών.